Bolaget skall tillverka och försälja bröd, choklad och konditorivaror, samt även bedriva servering och därmed förenlig verksamhet. Vidare skall bolaget erbjuda konsulttjänster och utbildning inom bageri- och restaurangnäringen.
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 4 564 | 5 985 | 6 311 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -280 | -40 | 423 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -287 | 20 | 384 |
Årets resultat (tkr) | 5 | 42 | 196 |
Summa tillgångar (tkr) | 568 | 1 805 | 2 036 |
Antal anställda | 5 | 7 | 6 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 4 564 | 5 985 | 6 311 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -280 | -40 | 423 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -287 | 20 | 384 |
Årets resultat (tkr) | 5 | 42 | 196 |
TILLGÅNGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 116 | 142 | 119 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 452 | 1 664 | 1 917 |
Tillgångar (tkr) | 568 | 1 805 | 2 036 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 159 | 554 | 887 |
Obeskattade reserver (tkr) | 303 | 326 | |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 409 | 948 | 823 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 568 | 1 805 | 2 036 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 400 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 5 | 7 | 6 |
Omsättning per anställd (tkr) | 913 | 855 | 1 052 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -6.1% | -0.7% | 6.7% |
Soliditet | 28.0% | 42.8% | 55.1% |
Kassalikviditet | 79.0% | 151.2% | 199.3% |
Bolaget skall tillverka och försälja bröd, choklad och konditorivaror, samt även bedriva servering och därmed förenlig verksamhet. Vidare skall bolaget erbjuda konsulttjänster och utbildning inom bageri- och restaurangnäringen.